במדריך שלפניך נסביר שלב אחר שלב כיצד לפתוח חשבון ב- AUTODESK
היכנסו אל אתר אוטודסק הרשמי בכתובת הבאה: accounts.autodesk.com

יש ללחוץ על Sign in
לאחר מכן, יש להזין את כתובת האימייל של החשבון שברשותך וללחוץ על Next.

לתשומת לבך, כתובת האימייל צריכה להיות הכתובת שבאמצעותה נרשמת בחברת "AUTODESK" בזמן רכישת התוכנה.
במידה ואין ברשותך את הכתובת, נשמח לסייע בכל שאלה בנושא במייל: [email protected] או בטלפון 03-9267957 שלוחה מספר 1.
אם טרם יצרת חשבון באוטודסק יש ליצור חשבון חדש:

ישלח אליך אימייל עם קוד חד פעמי לאימות כתובת הדוא"ל אותו יש להזין כדי לקבוע לעצמך סיסמא

לאחר הכנסת הקוד ניתן לקבוע סיסמא.

הסיסמא צריכה לעמוד בתנאים הבאים:
• מינימום 10 תווים.
• לפחות אות גדולה אחת, אות קטנה אחת.
• תו מיוחד אחד לפחות.
• ספרה אחת לפחות.
לאחר שקבעת סיסמא ושמרת אותה תגיע שוב למסך ההתחברות – יש להזין שוב את שם המשתמש (המייל) ואת הסיסמא. ישלח שוב קוד חד פעמי אותו יש להזין כדי להיכנס לחשבון.
במידה וכבר יש לך חשבון אך הסיסמא אינה זכורה לך, ניתן לאפס סיסמא באמצעות לחיצה על Forgot Password.

ישלח מייל עם קוד חד פעמי אותו יש להכניס כדי לאפס את הסיסמא.
התקנת התוכנה
1. יש ללחוץ על העיגול בצד ימין למטה עם ראשי התיבות של שמך ולבחור Products and services

2. תחת Products and Services, מצא את המוצר שלך. ניתן להשתמש בחיפוש כדי לצמצם את התוצאות.
3. בריבוע של המוצר, בחר את הגרסה (שנה).
4. ניתן לבחור שיטת הורדה מתוך התפריט או לחלוטין ללחוץ על Install ולאשר את תנאי השירות.
5. ירד למחשב קובץ אשף התקנה אותו יש לפתוח כדי להתחיל את ההתקנה.
בסיום ההורדה יש להפעיל את הקובץ ואשף התקנה יופיע:






כעת התוכנה בתהליך התקנה.
בסיום ההתקנה יש לפתוח את התוכנה ולהתחבר באמצעות שם משתמש וסיסמא.
בגרסאות 2023 ומטה ההזדהות תראה כך:


*במידה ואינכם זוכרים את הסיסמא ניתן ללחוץ על FORGOT ויתקבל מייל שיאפשר לכם לאפס את הסיסמא.
בגרסאות 2024 והלאה ההזדהות שונה. עם פתיחת התוכנה תופיע ההודעה הבאה:

יפתח דפדפן בו יש להכניס את שם המשתמש והסיסמא.
לאחר הכנסת הפרטים תתקבל הודעה:

יש ללחוץ על Go to product
נפתחת חלונית בה יש :

בתוכנה עצמה בצד ימין למעלה ניתן לראות שאנו מחוברים עם המשתמש שלנו.
ניתן ללחוץ על החץ הקטן ליד שם המשתמש שלנו ולבחור Manage license.

ניהול משתמשים
במידה וברשותך יותר מרישיון אחד ניתן להוסיף ולהסיר משתמשים ב-User Management, וכן לאפשר או למנוע שימוש בתוכנות ו/או שירותים שנרכשו לכל משתמש.
להוספת משתמש- לחיצה על Invite users תפתח את האפשרות להוספת משתמש אל החשבון.
לחיצה על Save ואז על Done תציג את מסך ניהול המשתמשים.
ניהול המשתמש – לחיצה על שם המשתמש או על החץ בצד ימין לאחר הוספת משתמש חדש תאפשר ניהול המשתמש, וניתן לשייך למשתמש תוכנות ושירותים באמצעות לחיצה על Assign מצד ימין של המסך למטה.
בהצלחה!